eta mozgások már nem elérhető külső ‎replika órák

replika órákA legfontosabb minőségi ‎replika órák időmérő és mozgásokat. azonban ezek a normál mozgások láttuk piac nagyrészt által kifejlesztett eta, kvázi állami tulajdonú társaság. szempontjából óra készítés, a teremtő és alkalmazása egy óra mozgás mindig úgy nagyon hosszú ideig. meg kell bizonyságot tettek, és kifinomult, hogy biztosítsák a 99,99% -os pontossággal. Ebben az esetben, az elmúlt évtizedekben, az ETA felelős mozgások megtervezése és létrehozása. Néhány óra vállalatok, mint a Swatch, akkor egyenesen kell alkalmazni a mozdulatokat. és mások is kap egy készlet formájában értékesítik az ETA. figyelembe véve a összetettsége új mozgások, hacsak néhány exkluzív az órások volna szentelni, hogy saját házon mozgások, a legtöbb más hajlanak arra, hogy a meglévő mozgását.
Rolex lehet számítani, mint kivétel. az egyik kezében, hozzájárult ahhoz, hogy dolgozzák ki a saját mozgását évek óta. egy másik kéz, nem számít annyira, drága, mint más cégek. Azonban az utóbbi időben, eta bejelenti, hogy ez meg fog állni, hogy időmérő mozgások más órások 2010, amikor egy órát cég akarja használni eta mozgás megrendelik egy készletet, és össze is. Néha a készítő módosítani fogja, díszíteni, vagy adjunk hozzá egy mozgás. az ETA 2824-2 nem csoda, népszerű példány. mivel nighteen hetvenes mozgalom indult telepített termelésbe, és széles körben használják szerte a világon. ez egy kiváló mozgás a lehetősége, hogy kronométer minősítést. Láthatjuk, hogy ha éta helyezi gondolta teremthetünk olyan mozgás, akkor bank rajta körüli a hosszú táv. annak érdekében, hogy a minőség a mozgás, órások már ismert, hogy díszíteni a rotor, extra komplikáció, vagy csípés különböző részein a mozgás, hogy pontosabbá (különösen, ha megpróbálja alkalmazni a kronográf tanúsítvány).
így mi fog történni 2010-ben, amikor az ETA megáll eladási mozgásokat a külső órások? egyik oka tesznek így, ha azért, mert a mennyiség és a kizárólagosságot. ha ez a fajta ember, aki mindig azt akarja, hogy különböző és egyedi, az óra replika e kiadás lenne biztosan beírja. vannak téve sok mozgást, hogy csak akkor van lehetőségük, hogy elég a házon márkák. legvalószínűbb, bár az új versenytársak piacra fog kialakulni, és eladni a különböző mozgásokat. Nem vagyok tisztában a szabadalmak száma, amely az ETA, de legalábbis az Egyesült Államokban, a szabadalmak csak akkor érvényesek, 14-20 év, attól függően, hogy milyen típusú szabadalom. Ezért, mivel az ETA mozgások tervezték, és széles körben alkalmazzák évtizedek óta. semmi sem korlátozó versenytársak, hogy a mozgás, ami elkerülhetetlenül előfordulnak.
i előrejelzések szerint a következő 3 évben, az emberek kétségbeesetten hajsza eta mozgások, mert hajlamosak abbahagyni eladás a házon belüli mozgások külső cégek. azonban azonos, akkor nem kell aggódni, és a pánik, hogy az összeg órák eta mozgások csökkenthető lenne nagyrészt. Még mindig lehet egy megvásárlásával saját márka ‎replika órák. Nem számít, milyen lenne, ez egy csodálatos változás az új vállalkozások, hogy részt vegyenek, és változtatni minta, amely az egy óriás cég futtatni az egész iparág. azt hiszem, hogy talán látni újabb szövődmények megfizethető áron, és az egyik csak várni, hogy mi a minőség lesz. 2010-ig, én nem fogom tartani a lélegzetem. legtöbb karóra fogyasztók nem is valószínű észre az átmenetet.